Latest Posts

Sex oral sex med jenter

sex oral sex med jenter

Æsj, for en dustete situasjon! Har du prøvd det og er helt sikker på at du ikke vil? Det smaker ikke noe særlig om hun er nydusjet liksom Vil du ikke så får du bare fortelle henne det, og hvorfor. Så lenge du tilfredsstiller henne på andre måter tror jeg ikke hun blir så veldig sur, men om hun gjør "alt arbeidet" skjønner jeg det om hun reagerer.

Hva med å foreslå et kompromiss? En vibirator kan for eksempel gjøre den samme nytten som en tunge, og den er mye mer utholdende. Spør henne om hun vil prøve det i stedet.

Vibiratorer er ikke så veldig dyrt heller. Kondomeriet finner du på nettet. Du skal ikke gjøre noe som byr deg imot og som føles tvangsmessig. Jeg har blitt "presset" til å suge en mann en gang, da jeg var ca 15, og det bød meg imot i flere år. Men nå gjør jeg det med glede, og det smaker slett ikke så verst av renslige folk!

Prøv å tøye dine grenser, hvis du ikke vemmes helt; gi henne f eks stimuli med hånden, og kyss samtidig området rundt kjønnsorganet. Kyss lårene, navlen, kjønnshårene - så langt du orker å gå. I neste uke er det litt mmer ufarlig, og uka etter der enda mer, og om en stund kanskje du liker det.

Bare velg tempoet selv, og si til henne at du trenger litt tid. Ikke si du er redd hun smaker motbydelig! Tenk på din unike mulighet til å se henne bli gal av lyst og nytelse!

Jeg tror jeg prøver meg forsiktig fram. Tror ikke hun har det travelt. Synes du skal prøve det jeg, er ikke noe som er så gøy som når dama di kommer så hun nesten river istykker puta og krabber oppover veggen: Det klarer du ikke. Men forvent at hvis du ikek vil på henne så vil kanskje ikke hun mer på deg. Jeg ville ihvertfall ikke gjort det.

Det er få jenter somutfører oralsex fordi de selv synes det er så kult. Det er for deres skyld, og da ville jeg ihvertfall ventet like for like. Jeg synes ikke du skal gjöre det om du Absolut ikke vil. Men du kan jo ihvertfall pröve. Dessuten så er det ikke værre enn hva jenta föler når hun suger én.

Veldig få jenter liker å suge noen. Grunnen til at jenter gjör det er for at gutten skal kjenne nytelsen. Her har jeg samlet en god dose favoritter om oralsex, og en historie som kommer til å få deg til å måpe. Ta til deg tips og triks, og kos deg med månedens spalte. Også er det digg hvis hun ikke bare suger tuppen, men kommer seg litt nedover også. Klitoris får på en måte litt «ekstra oppmerksomhet» og guttene blir litt mer treffsikre! Spesielt det øyeblikket der han ser opp med et frekt smil og en glimt i øynene før han starter.

Jeg elsker når tungen sirkulerer rundt og rundt, og kjenner den varme følelsen som brer seg fra klitoris til hele kroppen. Når tungen går inn i vaginaen svaier ryggen seg automatisk av kåthet. Følelsen av munnen som nærmest suger på klitoris er som en syvende himmel og det er absolutt ingenting som får meg til å få mer lyst på sex.

Det sies at det er vanskeligere for jenter å få orgasme enn gutter, men en ting er sikkert -jeg får en heftig, stor og intens orgasme hver gang jeg blir sleiket. Gjorde det på en gutt jeg holdt på med i sommer, og han var sånn «Fy faen, du er perfekt» etterpå.

En ganske lett måte å gjøre seg populær på. En av bestekompisene mine trekker frem en av eksene sine som beste han har hatt sex med fordi hun gjorde det på han relativt ofte. Til slutt er en historie dere sjeldent vil glemme. En kompis av meg fortalte denne, og jeg var nødt til å dele den. Jeg og nåværende eks- kjæresten hadde ikke sett hverandre på en stund og vi begge var meget frustrerte. Jeg kom opp med den gode ideen og sende en del teasende snapper.

Dette eskalerte jo fort til at det ble litt saftigere enn først avtalt. Før jeg viste ordet av det satt vi begge og onanerte foran kamera.

..

Read More