Latest Posts

Annette soknes naken erotiske nettsider

annette soknes naken erotiske nettsider

Soknes har jobbet som modell siden hun var 16 år. De tre siste årene har hun jobbet som nakenmodell, og har blant annet preget forsida av mannebladet FHM. Jeg respekterer at det ikke er like greit for alle andre, men det går an å akseptere det.

Det er ikke så farlig om man gjør det på en fin måte, sier hun. Flere og flere ønsker å leve av å blogge, og konkurransen om annonsørene er hard. Dette tvinger folk til å gå nye veier. Babeadventure-konseptet er en videreutvikling av en vanlig blogg, nettopp med tanke på å tjene penger. Nettstedet drives av Virus AS fra Drammen, og konseptet er det første i en serie av lignende innholdstjenester, der inntektene kommer gjennom en kombinasjon av abonnement, produktplassering og annonsesalg. Siden oppstarten i september i fjor har Babeadventure hatt om lag besøkende.

På en god dag er 20 innom for å se de nakne kvinnene. Dette er ifølge Høgset halvparten så mange som toppbloggerne her i landet har. Foreløpig har nettstedet noen tusen abonnenter. Hvorfor har både dame- og motemagasiner og manneblader kvinnelige covermodeller? Hvem pynter jentene seg for når de skal ut på byen? Både jenter i tenårene og voksne kvinner har en sterk interesse for andre kvinner, sier Høgset. Slik har vi alltid vært. Jeg liker gutter og har en kjæreste selv, men jeg har alltid snudd meg etter jenter.

Kvinnekroppen er vakker og den fascinerer meg, sier Annette Soknes. Førsteamanuensis i sosiologi ved NTNU, Berit Skog, er heller ikke overrasket over at flertallet av abonnentene er kvinner.

Men så sjofle er vi naturligvis ikke. Det tok meg en hel dag. Jeg ville ha litt variasjon i bildene selv om jeg valgte kategorien «babe», eller «glamour» som de fleste kaller det.

Jeg prøvde derfor å finne noen med litt mer nakenkunst i, noe som gjør et bildet mye mer interessant og gir så mye mer. Jeg har jo også mine typiske favorittfotografer med serier som er de beste jeg har, men prøvde å variere med fotografer også, da blir det litt mer vanskelig og det tar mer tid, sier Annette til Side3.

Hun forteller at hun startet som modell allerede som åring. Ett av bildene er fra hun var 18, mens de fleste er knipset i Er det alltid helt greit å kaste klærne foran kamera eller er det også litt snodig? For meg er det helt naturlig. Jeg er glad i den seksuelle energien, og synes bilder med lite klær er mye mer interessant enn bilder med klær. Norge ville vært et litt mindre vakkert land uten deg. Er det sexy for deg å ta dem også, eller er det bare en jobb?

Jeg kobler helt ut og går inn i en liten boble. Det er nesten som å være skuespiller, man må spille en helt annen person og vise en annen side av seg selv enn hva man er til vanlig. Jeg tenker mye på vakre, steder, personer eller situasjoner. Det er mye å tenke på for å få til et sexy bilde uten å bli for «stiv».

Det viktigste er at man drømmer seg bort og spiller med i den settingen man skal være i.

.. Det er ikke så farlig om man gjør det på en fin måte, sier hun. Se intervju med Annette Soknes og klipp fra Babeadventure øverst i artikkelen. Frank Lervik 60 prosent av de som betaler for å få et innblikk i livene til de fire modellene er kvinner. Det tok meg en hel dag. Flere og flere ønsker å leve av å blogge, og konkurransen om annonsørene er hard.

Kurdish sex stavanger girls

jan 21 år gamle Annette Soknes fra Trondheim er én av fire modeller du kan følge bak betalingsmuren på det nye bloggkonseptet. nov Bli med bak kulissene på Annette Soknes' covershoot for FHM, og se Selv synes ikke Soknes at det er skummelt å stille opp naken på bilder. 8. des Annette Soknes (20) er utvilsomt en av Norges hotteste nakenmodeller. Har du besøkt en nettside eller lest et magasin myntet på menn de to.

Russian date ukrainian online dating

Kontakt sex yoni massage pictures

: Annette soknes naken erotiske nettsider

THAI MASSASJE SKI LATINA SEX Meet and fuck cougar fuck
Sex sex thai massasje oslo forum Se intervju med Annette Soknes og klipp fra Babeadventure øverst i artikkelen. Jeg er veldig flink å forføre med blikket mitt, jeg hørt, smiler Annette. Kvinnekroppen er vakker og den fascinerer meg, sier Annette Soknes. Det er nesten som å være skuespiller, man må spille en helt annen person og vise en annen side av seg selv enn hva man er til vanlig. Vi spurte nakenmodellen om hvilke ti bilder hun liker best selv.
Strippers europe escort girls 420
Annette soknes naken erotiske nettsider Siam thai massasje oslo eroticl massage
FREE DATING SITES STORE BRYSTER Indian sex tube kåte eldre damer